Hör och häpna

Nu har jag fixat med min tv! Istället för att göra något som skulle vara typiskt mig, som t.ex. att tappa den i golvet, har jag lyckats ställa tv:n på sin plats och trixat med inställningar! Jag tror faktiskt att alla kanaler är på rätt plats. Dessutom har jag kopplat in min dvd-spelare och fått den att fungera! En liten nackdel är bara att hela mitt golv är nu täckt av frigolit, kartonger och instruktionsböcker som kom med tv:n.. Men jag har ingen ork kvar till att städa.
Nu ska jag titta på Bridget Jones dagbok. Jag måste ha sett den minst 30 gånger, men den är fortfarande lika bra.


Klant

Nu har jag fått min nya tv! Kan inte fata att jag kommer ha en tv som är så ny att man kan koppla en dvd till den, och som inte ständigt är grön i högra hörnet. Det första mamma berättade om tv:n var att den är försäkrad. Hon sa: ”med tanke på hur det brukar gå med dina saker bestämde jag att det var värt att lägga några hundra på försäkring”.. Klokt!
Dessutom är nya kameran är drulleförsäkrad. Vet inte vad det innebär, men det låter som en optimal Åsa-försäkring!

Juste, nu kom jag på att jag glömde att gå till Nordea idag.. Jag har lyckats spärra mitt bankkort genom att skriva in fel kod tre gånger. Det är faktiskt svårt att hålla reda på vilken kod som är vilken..

Pösse


www.elsaf.blogg.se

GOODBYE våran blogg, jag fick plötsligt för mig att göra en egen blogg för att skriva om....ingenting men jaja
besök den, www.elsaf.blogg.se.
PUSS OCH ADJÖ denna blogg från Elsa

Lördag (?)

Nu har det gått en hel vecka av lovet. Snabbt har det gått! Men det märks tydligt att det är lov på att jag helt har tappat uppfattningen om veckodagarna. Anna och jag fick diskutera ett bra tag innan vi kom överens om att det är lördag imorn (eller nu är ju klockan efter tolv, så det är lördag nu?).

Det blev inte så mycket fotande igår, men här kommer två bilder från den traditionella jul-promenaden:


Vit jul!

Kusin Helena, vi ses alldeles för sällan!


Jag fick en digitalkamera i julklapp, så det blir mycket fotande i framtiden! Min förra kamera dog efter en lite för kraftig kraschlandning på asfalt.. En annan pryl jag har torterat är min dator. Jag har spillt te på den två gånger och råkat hälla en flaska nagelförstärkningsmedel över den. Dessutom tappade jag min förra mobil i havet. Hehe, duktigt Åsa. Det får bli ett nyårslöfte, att lära mig att vara mer ansvarsfull och mindre slarvig!


Fin va?

Pösspöss


GOD JUL!



Från oss alla (schizofreni?) till er alla, en riktigt god jul!

Merry Christmas
Feliz Navidad
Hyvaa joulua
Gesëende Kersfees
Een Plesierige Kerfees
Rot Yikji Dol La Roo
Ruumsaid juulup
Kala Christouyenna
Maligayan Pasko
Hristos se rodi
Chung Mung Giang Sinh

Mistelpuss / Åsa


Dan före dan före dan före dopparedan!

Hinner inte med alls! Det var ju första advent igår, men jag tände sista adventsljuset idag. Bättre sent än aldrig, eller más vale tarde que nunca, som det heter på spanska. Det är i stort sett allt jag kan på spanska. Jag kan det bara för att jag fick höra det varje gång jag var sen till spanskan, vilket var mer än en gå.. Jaa, lika intressant information som alltid.



Usch, imorn bär det av till ön-som-inte-ska-nämnas-vid-namn. Jag har kommit på en del saker att göra när jag håller på att avlida av rastlöshet:

Längta till julafton
Slå in julklappar
Göra knäck
Äta knäck
Stoppa svarta saker i apelsiner och liknande julpyssel
Bränna skivor till nyår!
Längta till nyår
Längta tillbaka till stan..

Roligare än så blir det inte på en ö.

Pusse /Åsa


måndag

igår sov isis här och sedan slogs anna och jag med stockholms befolkning om julklappar, vi vann inte, men hann nästan köpa klart alla julklappar, och till dom vi inte hade råd att handla julklappar till får vi bjuda på bio i framtiden när pengarna är tillbaka i plånboken. det är verkligen inte kul att leta efter julklappar när man inte har en aning om vad som ska köpas, jag får bara panik.
när jag kom hem städade jag lägenheten för den såg ut som om ett flygplan hade kraschat här, nu är jag klar och det är fint här igen.
nu ska jag dricka te
/elsaa

Everybody But Me


HAHAAAHaHAHAHA

Här kommer anledningarna till att vi har träningsvärk (hahahahhahaa) i magen efter hysteriskt skrattande:


Det är inte att vi är skadeglada, vi känner bara igen oss så jävla mycket i vissa!


Jag finner inga ord.. HAHAHAHAHAHAA!!! *döör av garv*

Hahahaa!!! Fast jag insåg just att jag inte skrattar år bebisen, utan åt PIOONG:et! Hahahahaa *ligger på golvet och vrider mig av garv*

PÖSSPÖSS (PIOONG) från Åsa och Elsa

JULLOV!

jag är lycklig


Nämen oj, det snöar

På bara några dagar har allt blivit vitt. Det är en stor förbättring från allt mörkt och grått. Jag har bara inte hunnit med riktigt. Mina varmaste skor är Conversen och jag har inga lagom varma vantar.. Allt jag har är tunna fingervantar (uran fingrar, haha) och mina enorma flakmoppevantar. Måste komma iväg och handla, men jag vet bara inte när jag kommer hinna/orka..

Idag slutade alla bussar i Nacka och Värmdö att gå. Så jag stod och väntade i flera år på saltsjöbanan i värmen, mums!



Nu ska Anna och jag kolla på Sant Blod och smörja in oss.. med SMÖR! Vad annars?


Puss /Åsa och anna (litegrann haha)


Snart!

Nu känns det verkligen att det snart är lov. Jag är trött, seg och rastlös. Förstår verkligen inte att jag, för bara några dagar sen, orkade plugga. All min energi läggs nu på att längta…

Nu är det bara:
1 dag till skolan slutar
7 dagar till julafton
14 dagar till nyår

Träffade Julia idag! Vi fikade och drack litervis med te. Jag fick årets första julklapp också, tihi! Första boken i True Blood-serien, Dead until Dark. Taaack så mycket söto!



Pöss från Åsa


SNÖ!

Det snöar sjukt mycket utanför mig! jag ser knappt ut för det är så mycket snö, jag tror jag stannar inne imorgon, skolan får ett besök av mig en annan dag.
 och JA jag tror att jag förstår vädret liiite bättre än alla andra, det är liksom speciellt att JAG ser snön och kan tala om att det är mycket snö för jag tror att ni inte har märkt att man ser ut som en snögubbe så fort man har varit ute
nu ska jag sova och innan jag gör det ska jag borsta tänderna. med dessa meningar har jag verkligen uttryckt hur jag känner mig.
nu är det slut på ironi för all framtid
oj jag var ironisk igen, ursäkta mig!
godnatt från elsa

...

dagen började med en tur till bromma för att ha idrott vilket innebar att jag satt och sov i 1,5 timmar. efter det åkte jag hem och skulle lämna av grejer och sen var planen att jag skulle till skolan för att ha medieproduktion och matte. meeen jag orkade inte för på medieproduktionen skulle vi kolla på film och jag ville inte till matten så de lektionerna räknades som oviktigta så jag stannade hemma istället och intalade mig själv att jag hade feber.
träffade fina isis ett tag och efter det har jag suttit hemma och haft ont i huvudet och filosoferat. 
Nej det som har varit bra med denna dag är jag träffade isis och att jag inte gick på matten, som jag inte har fått frånvaro på än. tjoho.
nu ska jag vänta tills jag blir trött och sedan ska jag sova
/elsa

-

PGA att jag har hotats med att mycket ovackra bilder på mig skulle börja spridas över internet har jag nu lovat hotaren att ta bort några fina bilder. Jag hoppas ni har överseende med att jag inte vill att någon sprider fula bilder på mig och ni får därför inte ha lika roligt här eftersom de bästa bilderna försvinner.
Mvh Elsa




Hoppas du är nöjd nu Anna!!!

superbra rubrik

heeejhopp
jag borde sova för jag ska ´ha idrott i bromma imorn men jag vet inte riktigt när vi börjar, får ta reda på det.
iallfall så ska isabelle och jag visa våran dans vi ska ha gjort, MEN såklart är den inte gjord så det får vi fixa imorn på lektionen...det ordnar sig säkert.
jag har blivit väldigt nostalgisk, eller nej kanske inte men jag kollar på gamla bilder hela tiden men jag längtar inte tillbaka, det är bara trevligt att minnas bra dagar ur ens liv. därför kommer några bilder som gör att jag skrattar så jag dör när jag ser bilderna. här kommer några som gjorde att jag lever lite längre, för ett gott skratt förlänger livet

här var när anna och jag skulle fota fina bilder i skolan och anna åkte rutschkana och satte sig rätt ner i en vatten-snö-lerpöl, det var hysteriskt roligt, anna har sett till att denna bild försvann


en sommar länge sen när vi skulle segla, jag ser ut att ha ungefär två fungerande hjärnceller på denna bild 


ganska väldigt gammal bild på anna och mig, kommer inte ens ihåg när men lite trevligt att titta på

sådär nu har jag bjudit på fina bilder och ska försöka sova annars kommer idrotten gå ännu sämre än vad den hade gjort annars

pöss från elsaa

Hej mitt vinterland

Insnöad på guds glömda ö, även känd som Runmarö. Sitter i instängd i mitt rum med en oversized kopp te och hoppas att jag ska slippa bli förhörd igen..
Jag kom hem från hembygdsgården för ett tag sen. Där bjöds det på ett luciatåg som var lite udda, som vanligt.. Först några "normala" luciasånger, sen en Madonnalåt och mot slutet dansade alla huller om buller till Feliz Navidad och någon i kanindräkt skuttade runt. Så kan man ju oxå göra om man vill, heh.. Det blev en hel del tänk-på-något-sorgligt-för-att-inte-börja-asgarva-moment, men som vanligt var jag inte så duktig på att hålla mig allvarlig. Som tur va så var jag inte ensam om ha ett dåligt pokerface, Anna var nästan nere på min nivå!
Håll tummarna för mig imorn! Jag ska lyckas ta mig till båten i snön och kylan, uusch. Då kommer jag inte ha Anna att krampaktigt hålla fast mig i heller.. Jag kommer halka och dö!
Pusspuss / Åsa

snö

idag har det snöat jättemycket vilket gör det helt livsfarligt att gå ut. så fort jag kom utanför porten halkade jag, och det gjorde att jag fick gå i samma takt som en snigel för att inte ramla. jag gillar inte snö.
på fredag blir det jullov och jag fattar inte hur tiden har gått så fort. jag är som en gammal pensionär, klagar över tiden som går fort, går i samma takt, klär mig som en och längtar efter pensionen, hm nej kanske inte...
iallafall i helgen skall julklappar införskaffas till hela släkten och jag har ingen aning om vad jag ska köpa.
men eftersom tiden går så fort borde det ju snart vara sommar!

här är en extrem ovacker och gammal bild på anna och mig för två  sommrar sen, tror jag...
på bilden ser jag ut som ett mongo, jag har orange-färgat hår med blond utväxt, snyggt! och minen jag gör behöver jag inte prata om...vet inte varför jag la upp den här egentligen, ville bjuda alla på ett gott skratt kanske
nu är den borta och både elsa och anna är glada
aja puss från elsa

All I want for christmas is...

Tätt följd av Elsas, här kommer min önskelista:


Drömma går ju.. Haha, jag känner att Rubrikskuben smälter in perfect!

Puss / Åsa

önskelista!

kära tomten här kommer mina önskningar till jul






pöss från elsa

Advent är mörker och kyla

Det är ju mysigt med snö nu när det är jul. Men jag kommer inte överleva hela vintern! Nån dag ska jag åka med min lilla båt (vrak rättare sagt) och inte vända tillbaka förens jag hittat ett land med det perfekta klimatet. Det ska vara vinter med en massa snö i december, vår januari till mars och sommar resten av året! Wish me luck!

Snälla, få mig att börja plugga? So-prov imorn och jag fattar inte ens vad jag ska plugga på. Duktigt Åsa, tummen upp!


Winter wonderland..

.. Eller inte? Hjäälp va iskallt, snöigt och halt det har blivit på en gång. Sommar tack! Ville bara ha det sagt.

Nu ska jag återgå till min middag, varma koppen – minestronesoppa och körsbärstomater. Den enda maträtten jag kan lyckas med. Tur att det är gott!

Ingen får missa Runmarös förstklassiga luciatåg imorn! Ja, jag vet att det är två dagar efter egentliga  lucia.. Men på öarna är man lite efter! I tåget kommer bl.a Pelle Haglund, Eva-Stina Forslund och Jonne Rune medverka. Det kan man ju bara inte missa, haha!

besobeeeso! (tror iaf det är pusspuss på spanska) /Åsa

Nu tändas tusen juleljus, elr tre iaf

13-12-09, lucia och tredje advent. Men inget julmys för mig inte.. Matteprov imorn och inlämning i so på tisdag. Hittills har jag inte varit så duktig som jag tänkt att jag skulle va. Jag har faktiskt inte varit de minsta duktig, heh. Efter Gossip Girl ska jag iaf börja! Tror jag iaf..

Juste, grattis till min mormor som fyller år idag!



Pusspuss / Åsa

P.S Tack flicks, hade rooligt igår! D.S


helgen

i fredags åkte jag till runmarö för äta julbord med släkten, det var trevligt men julmat är okej att äta nån gång sen vill jag inte ha mer, men istället äts julmat till februari...
i lördags var det sista helgen anna och jag åkte till sandhamn och jobbade och sedan åkte vi hem idag. kul helg.
nu ska jag dricka oboy
/ILSA

White christmas?

Julmarknad och julmat med släkt på Ornö idag. Nu har jag insett att jag har ärvt min braviga humor från min moster, haha!


Hästar utklädda till renar.. Det är något man inte varje dag!

När jag var på väg hem började det snöa. Mysigt och juligt, men kaaaallt!

Puss! /Åsa


Santa claus is coming to town!

Den här skolveckan har försvunnit som alla andra också verkar göra, riktigt snabbt! Det var julstämning över den här fredagen. Särskilt mysig var svenskan. Elisabet började lektionen med att säga:
- Nu ska jag och lilla SK1 fira jul!

Sen forstsatte hon med att berätta att ”julens litteratur är fett tung”! Efter det spelades teatern ”Mormor gråter” av Jonas Gardell upp. Den innehöll bl.a en mamma, en pappa, en docka, tjuren Ferdinand, en sned gran och en pubertetsson.

Mot slutet lät dialogen såhär:

MAMMAN: - Hör du du, om det här var en pjäs av Strindberg hade inte tvångströjan varit långt borta vid det här laget för din del!
PAPPAN: - Det är möjligt, men hade det här varit en pjäs av Norén hade du bara varit med som aska i en urna på spishyllan.
PUBERTETSSONEN: - Sluta båda två! Sådär kan man ju inte tänka. Jag menar, hade det här varit en pjäs av Gardell skulle jag ha varit fikus.
MAMMAN OCH PAPPAN: - Det här är en pjäs av Gardell.
PUBERTETSSONEN: - Shit!

Sen hann vi med lite högläsning ur ”Pettson får julbesök” och allsång också. Tihi mi lajki!

Nu ska jag kurera mitt finger som blev bitet av en kaktus, AJ!

Pössss / Åsa


sommar!

jag vill ha sommar nu!



jag såg den här bilden och jag vill ha sommar nu! det är när axel och jag seglade runmarö runt i somras. solen lyser och det var varmt! det var varmt i vattnet också, det vet jag, för det rann in en massa vatten på mig hela tiden.
/elsa

rubriiiik

jag gick till skolan. jag kom hem från skolan. jag la mig i soffan. hela dagen har gått och jag har inte gjort något.
bra gjort elsa.

...

nu är jag glad igen, jag är klar med en uppsats och min granne spelar piano, det kan knappast bli bättre än såhär
/elsa

9 december

det här var inte en bra dag, det börjar med att jag försover mig och springer till skolan och kommer fram lagom tills vi börjar, sen går jag till mitt klassrum och står utanför dörren och knackar och väntar på att någon ska öppna. När jag står där kommer jag på att jag är vid fel klassrum så jag går till rätt klassrum. Jag hade hunnit om jag hade gått till rätt klassrum, synd.
Jag ska egentligen vara på idrott nu men jag orkar inte sitta i en gympasal och frysa i två timmar, så jag sitter hemma och tittar ut på en himmel som är mörkgrå. jag vill bara gå och lägga mig men nu ska jag istället koncentrera mig på allt plugg jag har skjutit upp. dålig dag.
/ elsa

Feliz Navidad!

Lussebullsbak med Anna och Elsa idag. De blev faktiskt riktigt goda! Fast jag hade inte så höga förhoppningar med tanke på hur duktiga vi brukar vara.. Något måste ändå ha blivit lite fel, för de blev jävligt stora! Istället för 35, som receptet sa att det skulle bli, blev det ungefär 15 stycken..
Det var ju mycket väntande på jäsning och liknande. Men vi kom på oerhört kuliga saker att göra för att få tiden att flyga iväg, haha! Vi sjöng julsånger så högt vi bara kunde (stackars grannar) och hade mjölkrig! Nu har jag ont i magen, är småhes och har mjöl överallt, nice!


Mmmm, deg!

Elsaaa och.. en dvärg med deg i pannan!?

snyggingarna

vackert blir de!

Mjöl borde man använda mer! Från och med nu är 8/12 lussebullsbak och mjölkastar-dagen

Pöss & en mjölig kram / Åsa


dåligt

jag är verkligen sämst på att plugga, vilket märks eftersom jag varje dag säger att jag ska plugga men det blir inte klart och så säger jag så varje dag tills det är sista dagen innan jag måste lämna in det. Så idag SKA hemtentan bli klar och sedan läsa ut en bok jag knappt börjat på. DÅLIGT!
jaja dags att börja skriva
/elsa

-

Med tanke på mitt tidigare inlägg tänkte jag visa att jag, utöver mina kyckling-aventsljus, faktiskt äger ”riktiga” julprydnader.




Julstämning till max! Ljusslingan hade jag ganska stora problem med att sätta upp. Först provade jag att ställa mig på en stol och hoppa från den för att hänga upp den. Men det gick inte så bra.. Sen släpade jag dit matbordet, klättrade upp på det och stäckte mig allt vad jag kunde. Då gick det tillslut!

Utöver det man ser på bilderna har jag köpt två fina julstjärnor. Men såklart glömmer jag att köpa lampor till dem, så jag blir tvungen att ta mig tillbax till Åhléns. När lamporna väl var inköpta upptäcker jag att det inte finns några krokar att hänga upp stjärnorna på. Har jag samma tur jag brukar ha kan jag gissa att jag kommer lyckas köpa och sätta upp krokarna lagom till den 25te december. Go mig!

Pussar från Åsa!

P.S Nu är det 17 dagar och mindre än 2 timmar kvar till julafton, tihi! D.S


Julen varar än till påska!

Det är andra advent idag, och äntligen får jag tända adventsljus. Det fanns inga snygga traditionella, så jag köpte lite mer originella och åsiga ljus haha!



Snygga va? För de som pratar mycket med mig på msn kanske det ändå verkar liiite mer logiskt..?



Ja, jag är knäpp. Men lika glad är jag ändå!

Merry xmas to you all! /Åsa


Sällskapsspel och julbestyr

I går kom jag på att sällskapsspel är min nya favoritsysselsättning! Särskilt det nyinköpta ”med andra ord”. Riktigt fint spel! Det går ut på att man ska beskriva saker med andra ord, oväntat va? Anna och jag ägde.

Kvällens snyggaste beskrivningar var nog:

  • Det är kul, kul, kul som faan!
    - Såklart söktes ordet karusell.

  • En gata där alla rika bor! Det finns en bio där! Den finns med i monopol-spelet! Rika jävlar bor där!
    - Klockren beskrivning på karlavagnen, right?

Innan Jonnes hus blev fyllt med folk bakade vi lite pepparkakor. Hälften av degen åts upp och de få pepparkakor vi lyckades att inte bränna överröste vi med Annas och min äckliga glasyr. Jag har iaf lärt mig att man bara ska ha pyttelite (!) ätticka i glasyr, elr kanske ingen alls..?




Inte så ätliga, men snygga!

Pusspuss /Åsa


FREDAG!

Nu sitter jag i skolan och kollar igenom allt jag skrev igår, mycket spännande läsning! Nu ska jag skriva klart min hemtenta (jag måste sluta ljuga för det kommer jag inte göra)
Efter skolan bär det av till runmarö för att baka, och jag orkar inte skriva samma sak här om och om igen...
Jag kan berätta något roligt istället..Huset mitt emot mitt bor det en gubbe som gillar att hänga ut genom sitt fönster och röka, han gillar också att inte ha kläder på sig...Nakenchock varje gång jag tittar ut genom fönstret.
Det där var inte kul men nu kommer något som är riktigt roligt
En lektion och en webcamera= KUL!



sovdags!

nu är jag för trött för att ens fatta vad jag ska skriva om, inte så oväntat...Nu tänker jag sova och sen ska jag skriva klart det imorgon. Det kommer säkert inte gå men jag blir nog mer motiverad om jag är i skolan där det finns folk som kan tala om vad jag ska skriva...
jag avsluter det hela med en bild från förrförra sommaren som inte har att göra med något idag, fint minne
eller nåt, jag är för trött för att tänka, gonatt från en zoombie-elsa

superuppdatering

jag har varit väldigt bra på att uppdatera ikväll, kan bero på att jag hela tiden kommer på anlednignar till att inte skriva klart om morgonsoffantalet...
Jag har en känsla av att mina grannar vill kasta ut mig ur huset för att jag spelar musik och sjunger hela dagarna när jag är hemma. Borde sluta klaga på mina kära grannar som väsnas. Annars blir det dubbelmoral och det är det inte många som uppskattar. Nu börjar jag bli riktigt trött så det är nog dags för kaffe...
Lyssna på denna låt och vänta tills jag har en ny anledning att uppdatera här igen..PUSS

DÅLIGT!

jag är värdelös på att skriva den där jävla hemtentan. Jag är nästan klar med EN fråga och har alltså två kvar. Den ena vet jag inte vad jag ska svara på och den andra fattar jag inte ens. Jag har redan börjat planera hur jag ska göra klart på lektionen imorn men jag kommer säkert skjuta upp det igen och glömma skicka in det...
NEJ nu tar jag mig i kragen och sätter igång igen och planerar mitt tal som jag ska hålla i morgonsoffan som avgör om mitt parti vinner valet eller inte, ROLIGT!
I give you: Kanske den bästa låten av Lady Gaga...



NU ska jag skriva så att fingrarna ramlar av XOXO från elsa som är dålig på att plugga

te-paus

tog paus för att dricka te ur min finaste kopp, men nu ska jag fortsätta


torsdag

nu ska jag skriva hemtenta tills den är klar, även om jag måste sitta uppe hela natten, kvalitén på det jag skriver blir så bra halv tre på natten när jag inte vet vad jag ska skriva om längre..
Haha jag dör för en granne har tydligen bestämt sig för att göra mitt pluggande ännu svårare genom att sjunga allt vad han orkar...Jag tror denna granne hatar mig, antingen vaknar man på morgonen när han renoverar och spikar i väggen så man blir orolig att han slår hål i den, eller så roar han sig med renovering när jag ska plugga...hahaaha nu körde han på värsta falsetten..jag kommer inte få något gjort. Nu slutade han, han hörde väl mitt hysteriska skratt..
Jag kan skriva här igen när jag är klar med hemtentan puss från elsa och hennes sjungade granne

bästa rubriken någonsin

nu sitter jag i skolan och borde verkligen skriva klart min hemtenta, men det kommer jag inte göra. får sitta och skriva den inatt istället, längtar!
I helgen blir det först bakdag/kväll/natt(?) hos åsa så vi kan förstöra hennes nya kök och sedan bär det av till sandhamn och jag ser inte fram emot det av någon mycket underlig anledning...
jag var inte bra alls på att skriva något roligt nu så det får bli lite bilder tycker jag :D
 åsa och jag(?) som har mycket roligt  tvättstugan!
 bara för att den här är extremt ocharmig

och nu vill inte bloggen att det ska vara mer vackra bilder, puss och hej/elsa

natti natti, snart..

Nu får det räcka med allt onödigt plugg! Som t.ex att bergsklättring heter escalada på spanska, när kmr jag nånsin ha användning av det? Men det är väl sånt man måste stå ut med antar jag.. Särskilt när man inte är så lyckligt lottat att man vet vad man vill jobba med. Nej, nu är det sovdags. Eller dags att göra ett försök att gå och lägga sig rättare sagt. Min rutin för att somna har blivit att läsa en tråkig bok/tidning och lyssna på Veronica Maggios cover av Self esteem och några andra mysiga låtar som ingår i min sova-spellista.

Till alla andra som inte kan sova på nätterna, enjoy!:



Pussar från Åsa

Tisdag

För mycke att göra, för lite tid. Jag har engelskaredovisning imorn, och nu har jag läst på det så länge att jag tänker på engelska..  Klockan 08.30 ska jag infinna mig på en rättegång i Nacka Strand (när Elsa läser de här kmr hon tänka: åhnej, vad har hon gjort nu..). Det är faktiskt inte jag som har gjort något dumt! Klassen ska på studiebesök, elr vad man ska kalla de. Synd bara att jag inte kmr hitta dit! Men det löser sig säkert, (mitt nya favoritutryck)..
Jag har iaf nåt att se fram emot. På freda blir de bakning av lussebullar, pepparkakor och morotskaka! Nu är det löst så att jag kommer ha minst två som hjälper mig baka/övervakar mig. En viss person ville absolut inte att jag skulle göra de ensam, haha klokt!

xoxo Åsa


1 december

Gaah det är december! Det här året har gått hur fort som jag helst! Jag gick nyss på djurö skola, det var sommar förra veckan, det känns som om det var förra helgen isis och jag åkte båt till stavsnäs och nästan dog på köpet, och det var inte alls länge sen skolan började och jag kommer knappt ihåg nånting från oktober. Jag har ganska dålig tidsuppfatting tror jag...
Nu till något mycket viktigt, har någon lite hjärtmedecin att skänka mig? jag behöver det till varje gång jag sitter vid datorn. jag kommer få en hjärtattack en vacker dag, det är LÄSKIGT med datorer...bara jag och möjligen en åsa och en anna som fattade vad det där handlade om men SKÄNK MIG HJÄRTMEDECIN! Det räddar liv ;)
nu ska jag fortsätta med min älskade hemtenta som jag inte fattar ett piss av, synd
puss/ elsa

RSS 2.0