Powerwalking

Powerwalking på Söder med Anna! Även fast det är molnigt ute är det jättevarmt. Jag gick i bara linne, med blomma i håret. Nu är det sommar!




Hahaha måste bara förklara den tredje bilden. Precis när bilden togs såg hörde jag att en cykel kom mot mig, så jag började skrika. Sen såg jag att det var två femåringar på varsin trehjuling.. Bilden blev så hemsk att jag var tvungen att lägga upp den.


29 april

Åska är inte det minsta mysigt! Det kan fungera om man är inlindad i filtar, blir kramad och har tillgång till varm choklad, men knappt ens då.



Till min räddning har jag jordgubbar och min nya älskling, Esperitox! Jag får ta nio om dagen, hoho!

Dagens godaste måste uppmärksammas – frapino! Elsa och jag sörplade i oss varsin efter en god (enorm) lunch på Il Piatto!


Tävling

Vem är bäst på att skära sig på knäppa saker på högerhanden?

Än så länge har Åsa Haglund rekordet med:
* Skrapsår längs ringfingret, orsakat av en galge
* Skrapsår i handflatan, orsakat av en pussmun-telefon

Hotel Song



27 april

Var hemma från skolan idag. Jag behövde verkligen en ”titta på serier och äta philadelphia-dag”.. Till mitt försvar har jag lite ont i halsen, så det gills inte som skolk. Så det så!  Jag har ingenting roligt att säga, men några fina vårbilder från förr kan jag bjuda på!


Riddarskinnbagge. Ja, jag kan mer än somliga tror!


Ser man en fin blomma måste man ju plocka den! Även om man måste simma över ett hav av lera för att lyckas..

Tältning 2008. En aning för tidigt på året, men mysigt tills det blir kallt i alla fall!

Att gunga in våren är nästan ett måste.

Annapanna på pinnen som är nästan omöjlig att bestiga! Men med riktigt fint samarbete gick det tillsist. Applåder tack!


Misslyckat

Nu är det konstaterat. Utan mobiltelefon fungerar ingenting! Vi skulle till Skansen idag med skolan. Jag hade en klipptid som jag inte ville boka av, så Anna och jag bestämde oss för att åka dit lite senare än de andra. Vi bestämde att vi skulle mötas vid Karlaplan och sen ta bussen därifrån. Jag åkte dit och letade runt i över en timme innan jag gav upp. Tydligen var Anna vid Karlaplan och väntade på mig också.. Men hon var vid uppgången Karlaplan, och jag sprang runt på perrongen. Så kan det gå när inte mobilen är på!

Snö!?

Jag blir galen! Kan Sverige bara sluta hata sina invånare? (hihi jag bloggar från mobilen, tufft va?)

21 april

Pjuuh, då va historaprovet avklarat. Hinner med en enorm kopp te och en fruktsallad framför avsnittet av Cougar Town jag missade igår. Sen ska jag orka tillbaka till skolan igen..

Wish me luck..

Skärpning nu Åsa! Den här veckan ska jag ägna mig helhjärtat åt studier. Så brukar jag i för sig tänka varje måndag, men har aldrig lyckats speciellt bra.. Men nu ska jag bli duktig. Så de så!



Min fina rebus och Annas heta självporträtt (?) som ritades på dagens samhällskunskapslektion.


Glassigt

FAN VA HÄRLIGT MED VÅR! Glass i stora lass med Elsa och Anna. Sen blev det en liten vända på stan och en tredje blommig kjol inköptes. Årets första goda jordgubbar åt jag idag, schmaskens *sid-läspning*!








Nedrans otur

På hemvägen märkte jag att trappan jag ramlade i igår till och med hade instruktioner för hur man ska gå. It’s true, feet can’t think.. Synd att inte min hjärna verkar kunna det heller.


12 april

Inte min dag idag. Det kan ha något att göra med att jag bara fick lite mer än två timmars sömn.. När jag gick ner för trappan mot tunnelbanan glömde jag hur man går i trappor och ramlade de sista fyra trappstegen. Landningen var allt annat än graciös.

Efter skolan skulle jag möta up Elsa och Isis för att träna. Vi skulle ses vid Rådmansgatan, men av någon anledning åkte jag till Karlaplan istället. Efter mycket åkande och skyndande lyckades jag tillslut ta mig fram, så lite träning blev det.



Det spelar faktiskt ingen roll hur många snedsteg jag tog under dagen. Det är vår och jag är lycklig!


Smakprov på påsklovet


Lillebror på godisjakt

Promenad i solskenet

Havrekakor och citronkräm blir det!

Så här mycket hjälpte jag till..

Muumsisch!

Are you kidding me?

Snö, igen?! Jag orkar verkligen inte.. Igår pratade jag och Isis länge om att det äntligen är vår, och att det omöjligt kunde börja snöa igen. Men fel hade vi. Damn you Sverige!


Seg

TRÖTT! Nu har den ständiga sockerkicken jag haft sen igår gått ur kroppen. Eller kanske är det Runmaröluften som är för frisk? Bäst jag äter lite mer godis så att jag piggar på mig..

Gårdagen spenderades med söta Julia och hennes kompis Rebecca. Det blev fikande, matlagande, glassätande, klädprovande, filmtittande och drickande av smaksatt Cola. Väldigt godkänd skärtorsdag! Ett extra pluss fick dagen eftersom att det var första april, och ingen drev med mig!

Bra start på skärtorsdagen


RSS 2.0