Chailatte

Blev otroligt sugen på chailatte, men orkade verkligen inte gå och köpa. Därför löste jag problemet på mitt eget vis! Jag värmde mjölk, stoppade i en påse chai te och öste på kanel och sirap. Resultatet blev faktiskt godkänt!

Lite småtjusigt sådär. Nästan lika bra som de jag brukar göra. Nästan..

Gröna Lund, igen

Tog med lillebror till Grönan idag. Det märks att han är Runmaröbo då han hela tiden började prata med random personer om olika bergochdalbanor och annat han kom att tänka på. Några killar i 25-30års åldern informerade till exempel han om att: "Vilda Musen är superrolig! Jag tycker inte den är läskig alls, men min storasyster som är tio år äldre än mig gallskrek när vi åkte den."

En annan konversation Pelle hade:
Pelle: Har du åkt kvasten?
Tjej: *öppnar munnen för att svara*
Pelle: Jag åkte just den. Den var inte alls läskig. När jag blir lite större ska jag åka allting. Min storasyster har inte åkt Fritt Fall, för hon vågar inte. Men när jag blir lika stor som hon kommer jag nog att våga det.. *Drömmer sig bort*
Tjej: *Ler lite besvärat*
Pelle: Vi ska gå och köpa sockervadd nu. Det är jättegott! Tycker du också det?
Tjej: Jag inte kan svenska bra..

Har det bra

Lördagskvällen spenderas med tre av mina absoluta favoriter här i världen; Julia Selander, Ben & Jerry.

Jag hade vinterjacka på mig idag. Det är illa, riktigt illa! Men jag hade shorts, så jag bröt inte min regel - att antingen ha bara ben eller bara armar augusti ut.
.
Bild från en mysig sensommarkväll. Om någon undrar så är det så här det ser ut när man äger en bro.

Damn

Min fot har somnat, så jag kan inte resa mig från köksgolvet.

Lördagssyssla

Efter att ha ätit frukost i 45 minuter blev jag raslös. Efter att noga övervägt vad det absolut roligaste att göra en lördagförmiddag skulle kunna vara kom jag tillsist på det; att rosta solrosfrön. Nu sitter jag på golvet i köket med ett öga på How I Met Your Mother och ett på ugnen (och ett på bloggen! Damn, va bra jag är). Jag har just tagit ut den första plåten med honungsrostade solrosfrön (visst låter det proffsigt?). Det blev dock inte riktigt lika bra som jag tänkt mig, eftersom jag glömde bakplåtspapper. Men att skrapa stelnad honung och smulor av solrosfrön från en plåt är ganska kul, nästan. Eller nej, inte alls. Oh well - bättre lycka med nästa omgång!

VERONICA MAGGIO

Istället för fyra tjejer blev vi två, jag och Rebecca, som åkte mot grönan för att se underbaraste Veronica Maggio. Hon var helt jävla otrolig! Vilken röst, vilka låtar, vilken brud! Efter allt för kort tid av lyssnande, applåderande,sjungande (skrikande kanske är mer rätt), fotande och filmande kom hon ut för att skriva autografer. I brist på papper fick hon skriva på mina jeans. En kram hann jag också med att få. Bättre än så blir det bara inte!

Jag hade ingen an aning om att fröken Maggio..
.. Var gravid.
.. Ska släppa en ny skiva! En av låtarna från den fick vi höra. Ett ord; svinbra!
Resten av kvällen kommer spenderas med ett russinpaket. Kanske värmer lite mjölk också, om jag känner för att lyxa till det lite.

Monoton eftermiddag

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? Orkar inte resa mig för att hitta en bok, så Solo får duga (som jag köpte bara för att få kajalpennorna som följde med - yes, jag går på alla reklamknep..). På sid 18, rad 4 går det att läsa följande: "Det blev inget sex den kvällen, men saxen fick jobba för fullt!"


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En H&M-kasse


3. Vad var det senaste du såg på tv? Vänner

 

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 17.02?

 

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? TVn som säger åt mig att "panta meraa"

 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Gick hem från tunnelbananen

 

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Väggen. Jag undersökte den fula tapeten i mitt sovrum samtidigt som jag tyckte synd om mig själv för att jag inte kom på något annat an göra än att svara på de här frågorna..

 

8. Vad har du på dig? En enorm, slapp, grå tröja från H&M. Byxorna (jag hade jeans på mig idag för första gången på ett år) åkte som vanligt av så fort jag kom innanför dörren. Brevbomb till den som uppfann byxor!

 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Min hjärna har nog börjat stänga av sig på natten (också), för jag kom inte ihåg sista gången jag drömde någonting.

 

10. När skrattade du senast?  Två sekunder sen. Ross såg rolig ut..

 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En tavla med den gräsligaste ram man kan tänka sig, två tavlor med guldram (inte riktigt lika gräsliga, men inte är de snygga) och en tygaffisch av Ganesha!

 

12. Har du sett något konstigt på sistone? Japp! Jagg kollade mig i spegeln för en halvtimme sen.. Och tidigare idag såg jag dagisbarn i koppel.

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Det är verkligen en tuff utmaning. Jag tror inte jag kommer klara av att genomföra den..

 

14. Vilken var den senaste film du såg? Pirates of the Caribbean, den sista.

 

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Lägenheter utomlands, mängder med kläder, skor och andra nödvändigheter.

 

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag har blivit beroende (besatt skulle man också kunna säga) av vispad varm mjölk. Sojamjölk är favoriten.

 

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Är det dumt att det första jag kommer att tänka på är att jag vill ha mer pengar på elevkortet? Det känns ännu mer fel nu när jag inte kommer på någonting annat.. Haha.

 

18. Tycker du om att dansa? You bet!


P.S Visst lät rubriken smart? Jag har faktiskt inte en aning om vad monoton betyder, men det kändes rätt. D.S


Anna är klok hon!

Om man pillar sig i naveln blir man kissnödig. True story!

FYI..

Ta det inte personligt om jag glömmer namn. Den del av hjärnan som tar han om namnminne är tyvärr avsaknad..

Som idag så körde vi upprop AA-style;
Jag: Hej, jag heter Åsa
Klassen: Heej Åsa
Sara: Hej, jag heter Sara
Klassen: Heeej Saara
Christian: Hej, jag heter Christian
Alla utom jag: Heej Christian
Jag: Heeej Christoffer!

Joel Kinnaman

På väg hem från Friskis (ja, så duktiga har vi varit idag!) sprang jag och Julia på en av de bästa Sverige har att erbjuda; Joel Kinnaman! Jag smälte till en liten pöl. Jag måste se Snabba Cash igen..


Problemet löst!

Naturell yoghurt med kanel och sirap. Inte idealiskt, men godkänt. Nästan i alla fall..

Tant Åsa

Sitter i soffan, iklädd morgonrock och tofflor, och dricker varm mjölk med kanel samtidigt som jag klipper ut rabattkuponger från ICA och saknar min katt.

RSS 2.0