Lördagen


Ett smakprov på hur kvällen började (ja, det blev värre). Förstår ej varför bilderna blir så små?

Dagens I-landsproblem

Min BH skaver, men eftersom jag precis målat naglarna kan jag inte knäppa upp den.. Synd. Nu ska jag fortsätta ignorera att jag borde plugga och se mer dålig TV!

 

 

Tack vare en söt katt har jag, trots BHn, ganska mysigt på min fula soffa.



Hör och häpna

Jag står ensam och lagar mat, men det luktar inte bränt eller konstigt. Jag vågar till och med påstå att det luktar gott! Det ser lite konstigt ut kanske... Men det är oviktigt!

Ko


Den här visade Mikaela på MSKn (Människan Socialt och Kulturellt). Nu kan jag allt man behöver veta om kor!

Joy

När jag tog en paus i mitt pluggande (jag hade i alla fall worddokumentet öppet i bakgrunden när jag läste bloggar) såg jag Rebeccas statusuppdatering på Facebook.

 

Jag: Ska Rebecca till New York?!

Julia: Japp..

Jag: Vad ska hon göra där?

Julia: Shoppa.

Jag: Nääh, orättvisa!

Julia: Det är kul att i helgen kommer hon vara i NY samtidigt som jag är i Paris!

Jag: Och då kommer jag vara... På Runmarö.

 

Trots att vi ägnat en lång psykologilektion till att gå igenom varför man ska tänka positivt kan jag inte låta bli att hata mitt liv lite smått just nu.

 

Nu ska jag återgå till att undvika mitt eget pluggande genom att hjälpa Julia med hennes svenskauppgift; ett kåseri om att Jimmie Åkersson mördas.



Elsa busar igen

Det är så att Elsa fick ett ryck och gjorde en blogg igen.
Elsa loggade in här för att göra det offentligt.
Bloggen heter elsaf.webblogg.se , hälsa gärna på!
Elsa loggar ut nu och hoppas Åsa blir glad av att jag skrev här!

För att göra Åsa lycklig tar vi en ful bild på mig där jag skulle se sofistikerad ut!


Elsa bloggar för att ingen annan gör det!

Hej Åsas blogg!
Åsa uppdaterar inte lika ofta som jag vill, så då gör jag det istället.
Åsa lägger mer än gärna upp fula bilder på mig eftersom jag alltid är ful på varje bild.
Åsa har inte heller en presentation av sig själv så nu tänker jag göra sånt åt henne.
Åsa kommer bli känd för jag vet vad som fattas!

Åsa föddes den 9:nde augusti 1993. Hon har bott på Runmarö ända tills Åsa var stor nog att gå på gymnasiet. Då flyttade hon till en stor lägenhet på Söder helt själv stackarn! Som tur är har hon Tussan som är en katt. Tussan är en Birma. Birma är en fin katt!. Åsa går på skolan Jensen Västra, precis som Tom och Anna som båda har koppling till Runmarö, jag tycker det är roligt att alla tre hamnade där. Åsa är ganska dålig på att laga mat fast när det har blivit bra mat har hon bränt sig istället. Åsa giller inte byxor förresten. Det ska vara klänningar, linnen, långa halsdukar och möjligen shorts. Åsa gillar converse en massa också. När Åsa blir lite för berusad hänger Åsa inte riktigt med när det händer grejer Det tar några sekunder extra innan hon har förstått. Åsa har synfel och därför glasögon. Åsa gillar att kolla på romantiska komedier och hatar skräckfilmer(!!!!!) för hon blir rädd och får mardrömmar. Åsa gillar att spendera pengar på kläder, skor och smycken. Åsa gillar att få gratisgrejer talade hon om nyss. Åsa gillar Pomelo(?), Minestronisoppa(???), flingor, glass med smak av banan och choklad, vitt vin, choklad, mat med konstiga kryddor, stora frukostar, popcorn, te, rostade frön, morotskaka, provivajuice, smörgåsar från Il Piato och chailatte. 
Detta var det viktigaste så nu kommer bilder som beskriver henne lite mer!






Jag tycker detta var fint gjort av mig som har suttit här länge för att göra Åsas blogg liiite bättre.
PEACE!!

Sliten

Tur att jag gillar kaffe och klär i att ha stora lila påsar under ögonen.

Woopsie

Såg just att min byxficka och min väska har ringt ett antal samtal åt mig i dag...

Anna Fis, hem - två samtal
#7#7** - två samtal
Rebecca Hansen - två samtal
435* - ett samtal
Hem Runmarö - ett samtal
44*8*7 - tre samtal
6553 - ett samtal
*566 - ett samtal

 

44*8*7 har dessutom fått ta emot ett sött sms, där det stod "slpRs';T"


Elsas inlägg

Okej, nu är det så här; jag har en god vän som heter Elsa. Hon är en av de två som läser den här bloggen (den andra är en riktigt bra tjej som börjar på "Å" och slutar på "sa"). När hon bad mig skriva ett nytt inlägg hade jag inte hjärta att neka henne glädjen att läsa mina underbart bra texter.

 

Elsa uppmanar alla - på grund av egna erfarenheter - att inte klippa sig i Sickla. Då kommer man garanterat att se ut som Skalleper när man kliver ur frisörstolen. Jag är inte så säker på att det är någonting dåligt... Skalleper är ju så het att regndropparna som landar på honom låter "tsssss" och dunstar.

 

Här kommer några before-foton på Elsa Forslund:


http://publishme.se/967651/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

 

Apropå sådant som får regndroppar att låta "tsssss" - bild fyra!


Brushaaaan

Spenderat dagen med lillebror som jag inte träffat på nästan en månad! Vi gick lite på stan till en början. Som kompensation till att han fick gå med mig in på H&M gick jag med honom in på BR. Där köpte han ett enormt legobygge han sparat ihop pengar till. Det går inte att beskriva med ord hur ball jag kände mig när jag gick på stan med en BR-kasse i storlek XXXXL. Den måste varit 1.5 x 0.5 meter - galet!

Vi har hunnit med att se tre svinbra (heh) filmer också. Monsters vs Aliens, Percy Jackson och kampen om åskviggen och G-force. G-force är helt klart favoriten. Marsvin som är superagenter; kan det bli bättre?
Jag blev lite rädd när jag såg hans skor! Nästan lika stora som mina. Hjälp.
Nu ska jag äta ostbollar! So long.

Bio

Jag har inte varit på bio på hur länge som helst! Okej, jag såg Eclipse på Runmarös "bio" i somras. Men sitter man på trästolar och äter kalla popcorn ur påsar så gills det inte..

Filmer jag vill se nu är:


Inception
Det känns som en film jag inte kommer att förstå förrän jag sett den femton gånger. De filmerna brukar vara riktigt bra.

Puss
Mängder med Skarsgårds. Det gillas!

I Rymden Finns Inga Känslor
Jag är kär! Den verkar helt underbar.

Fniss


Always look on the bright side of life

Gick och köpte en sallad på Fresh i Söderhallarna till lunch. När jag kom hem och skulle ta upp den lossnade locket och all sallad åkte ut i kassen jag bar den i. Kassens innehåll blev lagom mysigt.. Men det var tur att allt hamnade i påsen och inte på golvet!

 

Tidigare idag när jag plockade ur diskmaskinen tappade jag en kniv. Den landade med handtaget först på min lilltå. Ont som tusan gjorde det, men eftersom det inte var knivbladet som hamnade på tån har jag fortfarande en lilltå på min högerfot.

 

Jag har flyt idag!


Ben & Jerry's Dieten

Frukost: 150 ml glass

Lunch: 200 ml glass

Middag: 150 ml glass

 

Totalt 1150 Kcal!

 

 

 

 

Beach 2011, here I come!

 

 


Problemlösning

Elakt av Strepsils att säga att jag bara borde ta tre tabletter om dagen. Som tur är finns det en massa andra fina piller att ta. Nu har jag tagit tre Strepsils, tre Sinova, en Bafucin varannan timme, en hel del Vicks och ett antal Läkerol. Ingen överdosering alls! Svinsmart, om jag får säga det själv.

Men duuuråååh

Någonting står inte riktigt rätt till. Min röst låter som Björn Gustafssons wanna-be pubertetsröst upphöjt till fem! Galet roligt att höra på, men inte fullt lika kul att låta som.


Var tvungen att lägga upp klippet, även om alla sett den ett antal gånger. Det är lika roligt fortfarande! Mitt skratt låter inte det minsta vackert heller. Det är otroligt jobbigt, för att när jag väl börjat skratta låter det så fult att det är omöjligt att sluta.

Val 2010

Jag satt och funderade på valet som kommer, och vad jag skulle kunna tänka mig att rösta på. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag menar, alla de här partierna får mig - endast på grund av namnen - att tänka "gud vilken utopi Sverige skulle vara om någon av dessa partiet styrde".

Fotbollspartiet

Gud-troll-häxor-väsen och kosmiska krafters-partiet

Kokta Grodans Parti

Hundpartiet

Singelpartiet

Urbefolkningens Parti

Osynliga Partiet

Sveriges Pensionärer Intresseparti

Lantmannapartiet

Hattpartiet

Kloning Nej tack jag är en unik människa partiet

Kärlekspartiet The Party Of Love

Tomtepartiet


Söndag i sängen

Snuvig, ynklig, ensam. Inte okej.

Apropå inte okej, här kommer bilder från i fredags.
Avsaknaden av snygghet muntrar upp mig en aning.

Sammanträffande

Tidigare idag, eller igår blir det, tittade jag på Remember Me med Julia. Riktigt bra film. Jag förstår dock inte vad så många ser hos Robert Pattinson. Han är riktigt överskattad.. Anyway, det jag skulle få fram var att jag just insåg vilket datum det var när vi såg den - 11 september.

Nu har jag bäddat ner mig och tagit fram tidningar att bläddra i. I bakgrunden spelas min sova-spellista på lagom volym. Kvart över ett sjöngs meningen "It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now". Skrämmande hur precist det stämde in.

Tolkningsfråga

Har lyckats titta på klockan vid klockslagen 22:22, 23:23 och 00:00. Antingen är det någon som tänker på mig väldigt mycket, och ofta. Eller så är jag bara en sorglig människa som inte har någonting bättre för mig än att titta vad klockan är hela tiden. Hmm, vilken head-scratcher..

Bara för att vi är hysteriskt snygga. Okej, om vi är snygga eller inte kan diskuteras.. Men att vi är hysteriska, det är ett faktum!

Hoffmaestro

Igår spelade Hoffmaestro på Gröna Lund. Jag och Julia var på plats för att iaktta. De var ruskigt bra! Bilderna blev inte väldigt bra eftersom jag hoppade samtidigt som jag tog de flesta, men jag slänger upp några ändå.
Bredvid scenen hittade vi våra pojkvänner...
... Ben & Jerry. Kärlek till er!

Tur att jag är modig

Sitter framför Idol och äter russin, utan att vara det minsta rädd. Ganska imponerande va?
_

Har någon missat Trafiktrollet måste denna person ta itu med detta genast! Han har lärt mig allt jag kan.

Mästerkock

Jag: Mamma hälsar på mig ikvääääll!!
Anna: Haha okej.
Jag: Det känns lite illa att anledningen till att jag blir glad när hon hälsar på är att jag slipper laga mat själv..



Det går faktiskt inte att klandra mig för att vilja ha bra mat någon gång då och då. Igår gjorde jag ett försök att laga pannkakor, så här bra blev det:
_

Sockervadd

En normalstor sockervadd innehåller bara lite mer än två sockerbitar. Nästan nyttigt ju!

1 september

Nu är det officiellt; sommaren är slut. Jag har bestämt mig för att inte gå i ide riktigt än. Än så länge kan jag leva för de dagar som är varma nog för att jag ska kunna ha sommarkläder. Så ikväll har det grävts i garderoben för att hitta alla sommarklänningar som gömmer sig där!

·
Den här har jag inte använt sen avslutningen i nian, så jag tyckte att det var på tiden att den blev påsatt (haha humor)!
Efter ett tag gick fotandet kanske en aning över styr..
¿
?
¿
Helt klart profilbildsmaterial, am i right?

RSS 2.0