På mindre än 24 timmar har jag hunnit:

  • Umgås massor med Annorna
  • Sätta mig på min rakhyvel, så det började blöda på knät
  • Nästan dö av en snöklump som föll från himlen
  • Träffa sköna människor
  • Dansa, en hel del!
  • Halka på dansgolvet (aj, min handled)
  • Bli ritad på med tuschpenna
  • Rita på folk med tuschpenna
  • Få en sticka i fingret, som jag fortfarande inte fått ut
  • Äta tonvis med pannkakor
  • Garva i år åt; ”Ooh, is that Cedric?”

..Med mera, med mera. Rooligt har jag haft!


Yey!

Om 14 timmar är det lov!

IQ-ig

Jag kan inte själv förstå hur duktig jag har varit! Inlämningarna är nästan färdigskrivna, och har dessutom hunnit plugga (lite iaf) till morgondagens prov. Varför pluggar man inte på natten oftare? Jag tror det är då min hjärna bestämmer sig för att fungera. Nu känns det som att jag en jättehög IQ och hade jag inte haft plugg skulle jag säkert satt igång att bygga en... Eh… Ja, någonting supersmart iaf!



Haha nu när jag läste igenom det jag skrivit lät allt väldigt korkat! Precis som det brukar.


För trött

Klockan är över åtta, och nu kom jag hem från skolan. Tack till kära SL att jag fick vänta på bussen i en halvtimme! Jag är för trött för att äta middag, för trött för att plugga och för trött för att gå och lägga mig. Allt jag klarar av är att sura och lyssna på musik som är så hög att jag får lock för öronen.

Sprider visdom

Skriv detta i Facebook-chatten: <(")

21 februari

Det var sista gången jag gick utanför dörren i vinter! Bussen var så kall att jag frös om händerna, även fast jag hade vantarna på, och mina fötter frös bokstavligen till is. Kanske dags att byta ut Conversen? När jag äntligen kommit hem satte jag på en stor kopp te och klädde jag på mig allt inom räckhåll som såg varmt ut. Jag känner mig en aning klumpig med strumpbyxor, sammetstajts, mjukisbyxor, benvärmare, två par sockor, tofflor, tröja, kofta, hoodie och morgonrock på mig.


Dear mr Winter, FUCK OFF!

Nu MÅSTE vintern ta slut! Jag känner hur jag blir mer och mer deprimerad för varje gång jag tittar ut genom fönstret. Snälla, kidnappa mig. Eller slå mig så hårt i huvudet att jag slocknar och inte vaknar förrän det är sommar.

Happening fredagskväll

En rastlös Åsa framför datorn fick fram detta:





Haha nejnej, jag gillar inte sushi de minsta..


Bored

Note to self: tänk till ordentligt innan du åker till Runmarö!
Varför måste jag lära mig allt genom misstag? Jag borde kunna räkna ut följderna av det jag gör.. Då och då i alla fall.


Fynd från telefonen

Hahaha jag hittade just Annas fina historia som hon skrivit på min mobil. Nobelpris i litterateur till henne?

Det var  en gång en katt som hette åsa. Hon bodde på en ö som låg i vattnet. En dag skulle åsa leka med sin kattkompis anna. Dom skulle spela twister. Men anna hade glömt twister på en annan ö . Då blev åsa arg och puttade ner anna för ett stup så att hon dog. Sen hade åsa ingen kattkompis kvar längre. Slut!


Help!

Snääälla, få mig att plugga!

Full koll

Tidigare idag..

Jag – Men, ååh.. Kolla, jag har köpt en almanacka som är feldaterad! Faan..
Bella – Men Åsa, du kollar ju på januari
Jag - *försöker koppla, men fattar inte*
Bella – Det är februari nu.
Jag – Hehe juste..

28 februari

Idag åkte vi skridskor i Kungsan på idrotten. Jag visade upp mina färdigheter i att härma Bambi på hal is. Efter att ha skrikit och vevat med armarna i en timme på isen var det helt underbart att få sätta sig och fika. Allt kändes mycket bättre efter att jag fått tina upp mig med en stor chai latte!




På hemvägen kunde jag inte låta bli att smita in i lite affärer. Jag köpte ett linne som jag tänkte skulle passa bra att ha bikini under i sommar och blommiga örhängen. Japp, jag har bestämt mig för att det ska bli sommar nu!


Hooked

Haha, nu är jag fast i Twilight-träsket jag också. Tre timmars läsning flöt förbi i vad som kändes som fem minuter. Så, stor töntstämpel på mig!


15 februari

Jag är alltid trött. Jag känner aldrig att tiden räcker till. Ändå gör jag ingenting och får ingenting gjort. Varje dag tänker jag att ”nu ska jag rycka upp mig”. Det blir aldrig så.


Haze


Söndag

Den här helgen har varit lugn och mysig. Det var precis vad jag behövde. Igår var jag hos min söta bror, Elsa. Det kom lite trevligt folk dit också, som åt upp hennes makaroner! Haha, otroligt intressant information. När de hade gått blev det film och prat om minnen och längtan efter sommaren.
Denna dag började, precis som alla söndagar, med en stor frukost! Jag älskar att sitta vid bordet hur länge som helst och veta att man inte har brottom någonstans.
Nu har jag tänt ljus och gjort te. Jag hade tänkt att jag skulle skriva novell nu, men antagligen blir det inte så. Lite mer disciplin vore inte helt fel att ha..


No No No


!

Te, kakor och glass vid min sida. Här ska pluggas geografi! Wish me luck, det lär behövas..

Ballad om vintern


10 februari

Så här bra är jag och Anna på att räkna ut area och omkrets:



En puss till den som kan räkna ut tv-serien!


Hur lyckas jag?



Är det andra eller tredje gången denna trevliga notis möter mig när jag försöker boka pass på Friskis? Jag orkar intee!

Little bit



...

Jaha, nu har jag läst ut boken. Vad ska jag göra nu då? Plugga kanske? Njee.. Att gå och köpa något gott och sen bädda ner mig i soffan framför en film låter väldigt mycket bättre!


Oj, är klockan redan halv fem?

Jag har varit hemma från skolan idag. När jag vaknade i morse värkte halsen, och det kändes helt omöjligt att gå upp (kanske var det mycket för att jag var trött och lat, men ändå). Jag ringde hem för att be någon sjukanmäla mig. När pappa svarade gjorde jag ett försök att säga ”hej de e Åsa”, men istället väste jag fram ”heee dsaaa”. Jag var inte beredd på att jag ens skulle låta hes, så jag började asgarva. Det var det roligaste ljud jag någonsin hört!
När jag hade gått och lagt mig igen ställde jag klockan på halv elva, för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Kvart i två vaknade jag. Sedan dess har jag hunnit äta frukost, rosta (eller bränna kanske är ett mer passande ord) valnötter, och läsa ”En shopaholic i väntans tider”. En mycket händelserik dag.


Yes!

Jungel George på 4:an! Hahaa

Sjukling

Varför lyckas jag alltid bli sjuk lagom till helgen? Fast ganska mysigt är det ju att kurera sig. Nu sitter jag och äter fruktsallad och dricker te framför film. Alla mina perfekt-att-titta-på-när-man-är-sjuk-filmer/serier är i staden, men efter mycket letande hittade jag Clueless. Den är godkänd att bli frisk framför. Det är bara att tänka sig in i karaktärernas i-lands problem och glömma allt annat. Me like!


Filmtips!

The Ugly Truth


Jag måste verkligen se om den. Anna och jag skrattade tills vi grät när vi såg den. Särskilt till scenen med de vibrerande trosorna, helt oslagbar! Hahaha


Klagomål

Jag känner mig trött, seg, sjuk, tjurig, rastlös och taggad på samma gång. Det går inte ihop! Ute på Runmarö är det som vanligt inte så happening. Redan efter några minuter här ute började jag sakna stan och lägenheten. Jag saknar att få vara envåldshärskare över fjärrkontrollen. Jag saknar vetskapen om att ICA bara ligger någon minut bort, och att det bara är att kila dit om jag skulle bli sugen på något. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och hör hur familjen kommenterar ”Let’s Dance”. Morr.


*Gäsp*

Note to self: Mer än fem timmars sömn per natt behövs för att jag ska fungera!

She's got the moves off the ice, and on the ice ice baby!



Puss på Isis!

(värry bad kvalité..)

1 februari

På väg hem köpte jag damsugarpåsar, och nu blir det storstädning! Jag känner mig som en fullfjädrad hemmafru. Vem vet, jag kanske sätter på mig ett förkläde och börjar baka bröd sen?

RSS 2.0