måndag

när jag kom till skolan idag kändes det som om jag inte hade varit i skolan på flera veckor, konstigt. På matten började vi med procent och så var det något tal jag inte fattade och jag frågade läraren, han tittar på mig flinar och börjar sedan förklara. när jag sedan har förstått säger han: Elsa det där var ju INTE alls svårt, och fortsätter att skratta åt mig för att jag inte hade fattat. Jag ÄLSKAR matte (INTE ALLS!!!!)
Efter skolan skulle jag ta ut pengar och Ajla följde med. När jag tog ut pengarna såg jag att jag hade 156kr kvar på kortet. VAR TOG MINA PENGAR VÄGEN? :O
Ajla sa: Men elsa vet du inte vad du har gjort med dina pengar? Svaret på den frågan är att det är jättebra när jag faktiskt vet vad jag har gjort av mina pengar, tur att jag ska jobba på sandhamn nu så att det blir nya pengar att lägga på något onödigt.
Nu ska jag fortsätta med mitt skrivande av en hemtenta som handlar om ekonomi
puss/elsa


-

jag märkte att åsa har varit VÄLDIGT duktig med att uppdatera denna mycket intressanta blogg, så jag kände att det kanske var dags att skriva något tråkigt. Men åsa vill baka lussebullar och koka knäck, så alla i åsas hus, utrym huset när det ryker ur hennes lägenhet! Haha nej nu ska jag inte vara så elak.
I helgen var anna och jag på sandhamn och jobbade, kanonkul(?)!
nej nu var det inte kul att skriva här längre,


Första Advent

Jag känner hur julstämningen stiger. Julpyntningen är igång med nyinköpta stjärnor och ljus, och ännu fler ljus blir det när jag hämtat mitt lager från Runmarö! Nu vill jag så fort som möjligt börja baka lussebullar, koka knäck och handla julklappar! Jul och nyår är det enda som får mig att överleva vintern.

xoxo Åsa


Sömnlöst

It's a good thing, tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

That you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine


Ladies Night

Igår var det fredagsmys med Elsa, Pippi, Linnéa och Angelica! Först åt vi kinamat på Bamboo Garden, där världens skönaste servitör jobbar. Han är en kort gubbe som alltid springer runt mellan borden, ler världens största leende och säger ”che che”. Vi tjejor fick dessutom två klubbor var av honom!

Linnea - Åh, jag vill ha den gula klubban!
Kinagubben - Ta den, så blir du gul som en kines! :D

På hemvägen hörde vi glassbilen. Vi sprang som galningar mot den välbekanta melodin. Sen stod vi och pratade med glassgubben ett tag och ”förgyllde hans kväll”. Mangoglassar köptes och vi gick hem till mig. Det blev en flummig och mysig kväll med knäppa lekar och massor av dansande. Tack för en riktigt kulig kväll flickor, pöss på er!


Pippi, heting!

Angelicas sexiga partytrick

söta Elsa!

Åsa & Linnéa <3

Tjolahopp

Ooh no, glassen! :o (Lägg märke till min snygga pussmun-telefon)

Nu ska det städas. Jag ska försöka iaf.. Sen ska jag kurera min huvudvärk med massor av te och min nya favorit, mörk choklad med smak av passionsfrukt!

puss&kram /Åsa


Oj va jag kan..

Jag vet fan inte vart den här veckan har tagit vägen! Men nu är det iaf fredag och helg. Otroligt skönt! Tänkte berätta lite om gårdagen. På gympalektionen var den skridskor som gällde. Eller i alla fall för alla utom mig.. Jag ”åkte” i en millimeter i timmer och flaxade med armarna som en tok. Förkortning för Bambi på hal is: Åsa!
Som tur var fanns det snälla händer som fångade mig. Tack för det!

Här kommer några hotta bilder:





Efter skolan bar det av till gullungen Anna! Vi åt soppa och pluggade. Duktiga va vi! Sen blev det belöning i form av jelly beans och två avsnitt av True Blood. Haha våran simultankapacitet var dock inte på topp. Vi klarade inte av att plugga och äta jelly beans samtidigt.. Men man måste faktiskt koncentrera sig så man inte stoppar i sig en med jalapeño smak. Tyvärr lärde jag mig det av att vara efterklok. Jag fick iaf reda på att jalapeño är någon sorts chilli, och ingenting som är bra att smaksätta godis med..


Pööösss från Åsa


jättebra rubrik

nu sitter jag hemma och dricker te och borde plugga (somvanligt)
vi hade matteprov idag vilket jag hade glömt bort men jag tror att det blir G iaf, YEY!
Det roliga var att jag sa: hoppas det blir g annars blir mamma och pappa arga, jag borde kanske säga jag vill få g på det här provet så jag inte får ig i matte, kan vara bra att tänka så istället.
Imorgon är det fredag och då åker anna och jag ut till sandhamn och jobbar hela helgen.

Nu var det här ett väldigt osammanhängande inlägg och för att göra det hela mer fövirrat tänker jag lägga in en låt som jag har sjungit på hela dagen



nu ska jag nog läsa och sedan sova, pöss från elsa

Shake it!

Kom just hem från friskis. Elsa och jag körde stenhårt på danspasset! Tänk va tråkigt det skulle varit om vi inte hade överdrivit och skuttat runt som vi gjorde. Vi följde iaf tränarens råd om att man kunde dansa som man ville om man inte fattade, haha. Lite dåligt av oss eftersom vi redan hade gått igenom alla rörelser för en vecka sen, menmen. Här kommer vår favoritlåt:



Vi shakade loss fullständigt! Det måste ha varit en trevlig syn för alla. Jag överdrev och skämde ut mig så det räckte och blev över till alla där! Men lika glad är jag ändå.

Pussess

sovdags!

nu ska jag sova och lyssna på musik, det kommer nog sluta med att jag icke sover, syyynd!










jaja nu ska jag sova, godnatt från elsa

I-landsproblem!

Dagens i-landsproblem: Mitt kylskåp stänger sig av sig självt.. Så när man ska ställa in varor måste man öppna det flera gånger, jobbit! Dessutom, när jag öppnar kylskåpet utan anledning hinner jag inte ens se allt innan det stänger sig.. Stackars mig, right? Hahahaa

Elsa gick just. Vi hade mys till Ugly Betty och Desperate Housewives! Men nu är jag pigg för att vi drack så mycket te, och jag måste upp tidigt imorn.. I-landsproblem nummer 2! Ojoj vilka problem jag har.. Eller som Marc skulle säga: Oh my Lady Gaga vilka problem. Haha Elsas och min fina humor.


japp.

Lunchade med Anna och Elsa idag. När vi hade ätit gick in på Media Markt (för allt annat kändes puckat) för att kolla efter en dator åt Anna, men det slutade med att vi drömde om fina telefoner och garvade åt en Hannah Montana-hårtork.
På nåt sätt kom Anna och jag att tänka på en dag i somras när vi inte hade någonstans att vara/inte ville vara någonstans. Vi löste problemet med att sätta oss i någon okänds hammock (elr va de nu va) och mysa. När vi tröttnat på de gick vi och gömde oss i en stuga vi har på tomten. Hur kvällen slutade har jag förträngt.. Öhh, ja så kan det gå. När jag kom hem hittade jag den här bilden som jag tror är från den dan? :



Jag känner att jag alltid skriver så otroligt intressanta saker! Eller hur?

xoxo Åsa


måndag

Först måste jag säga grattis till Anna som fyller år idag, Grattis fina kusin!
Idag var det en seeeeeg dag, den började kvart över 5 i morse för att hinna med 06.35 båten, kul! Det blev inte mycket sömn inatt och när det inte blir sömn fungerar inte hjärnan, t.ex. skulle jag säga till axel att svänga med moppen men istället skriker jag: PAPPA, sväng här framme! Sedan skulle jag berätta för mamma att axel körde men då sa jag istället att pappa hade kört moppen, jag förstod inte mycket i skolan och garvade åt ALLT som Ajla sa. sen kom jag hem och sov, haha så blire när jag inte sover...
Men nu ska jag sova så att jag kanske vaknar imorn, puss och godnatt från elsa

23-11-09

STOORT GRATTIS TILL SÖTA ANNAPANNA SOM FYLLER 16 IDAG!



HA EN UNDERBAR DAG! MÅNGA PUSSAR TILL DIG FRÅN ÅSA

Så går det till på Runmarö

Det blev ingen myskväll till Fyra bröllop och en begravning igår.. Men mysigt var det när Anna, Elsa och jag kom hem 02.00, ställde oss i köket och lagade spagetti och köttbullar.

I dag har det inte hänt mycket alls. Jag hade iaf ork till att ta mig hem till staden *stolt*.


Här kommer några snygga (!?) bilder från i fredags:






På första bilden spelar vi Twister, resten av bilderna har jag tyvärr inget försvar till ;)

Pusssse!


Fast på en ö i havet

Helluu, Åsa här! Har gölliga Anna hos mig. Vi sitter och garvar till Hål i väggen! Vi har varit och ätit gott på krogen. När vi kom hem kom vi på den smarta idén att smälta choklad och doppa apelsin i de. Men när jag skulle ta ut munken med choklad ur micron var den asvarm! Det slutade med att skålen hick av på mitten och jag kommer få en brännskada (blåsa) på fingret, snyft..
Igår firade kära Anna! Hon fyller egentligen år på måndag, menmen. Vi bakade en riktigt snygg tårta, sen hade Elsa och jag hade köpt ballonger och partyhattar oxå. Det blev en kulig kväll med en hel del Twisterspelande haaha. That's the way I like it!
Snart; Fyra bröllop och en begravning.
Pössspöss

dancing queens?

hm, jag tycker åsa överdriver liiiiite med hur bra vi var...jag var ungefär lika bra som monica och phoebe på att dansa,


nu ska jag göra klart matteläxan, puss

dance dance dance

Just hemkommen från ett skitkuligt danspass. Elsa och jag ägde dansgolvet (jympasalen), haha! Innan det sprang vi runt i Ringen och Åhlens. Jag inköpte lite julpynt att dekorera hemmet med, myspys. Sen ville jag köpa ett spel, men ingen annan verkade tycka att det var en bra idé.. Varför gillar ingen sällskapsspel? Jag förstår inte.

På vägen hem mötte vi idolerna i tunnelbanan. Hihi det tyckte jag va kuul! Men mest för att det var jag som ”upptäckte” dom, Elsa såg dom inte ens (förlåt för skadeglädjen haha). Det brukar verkligen alltid vara jag som går i min egna värld och inte reagerar på nånting. Men inte den här gången, tjiho!

Nu: minestronesoppa och matteläxa.



Tro det eller ej, men vi va ännu bättre idag än vi var på nyår!

PÖSS


The Call



Godnattpussar från Åsa


Tummen upp

Hahaha jag är så duktig! Det ligger bara två saker i klassfacket. Det är två skrivböcker som någon har glömt.. Gissa vem? Inte nog med det. För nån vecka sen så skulle jag och Natalie jobba med en bok jag lånat på biblioteket. Men på måndag morron märker jag att den inte ligger i skåpet. Jag trodde att jag glömt den hemma, men nepp! När vi gick förbi lådan med kvarglömt ligger både den och min skrivbok där. Applåder tack!

Blääh, jättelång spanskalektion idag! Så här gick diskussionen om vår spanskalärare:

Angelica – Jag hatar Anna! Hon ser ju snäll ut, men..
Hanna – Hon är säkert snäll, det är bara att vi är så..
Åsa – Dåliga!

xoxo Åsa

Pissed off

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

/Åsa


Söndag

Redan slut på helgen. Den här veckan har gått jättefort! Nu är det dags att lämna ön för staden. Det kanske kommer som en chock för vissa, men det finns faktiskt en värld utanför Runmarö! Det känns faktiskt ganska opepp att ta sig upp ur sängen, åka flakmoppe, åka båt, åka buss och åka tunnelbana.. Och dessutom ska allt det göras utan musik (glömde ipodladdaren i staden) *suck*! Men det är värt det när man kommer hem till sitt eget. Där man kan vara för sig själv.. och sjunga hur högt man vill utan att nån hör, haha!

Påssa från Åsa

lördag

nu är jag hemma hos pappa och vet inte vart jag ska ta vägen, antingen stannar jag på runmarö och ruttnar(kul alternativ) eller så åker jag till mormor och sover, eller har någon ett bättre förslag?
Jag kollade runt i datorn och hittade gamla och väldigt charmiga(?) bilder på anna och mig




morsning korsning barnförlossning


torsdaag

idag var jag i skolan och sedan åkte jag till nacka och träffade anna och åt lunch och pratade. Det är MYCKET roligt som händer på runmarö. kanske inte kul just då men nu skrattar jag så att jag får ont i magen åt det. i helgen bär det av till runmarö för att ha nya saker att skratta åt. men nu tänkte jag hoppa in i en lampa, ramla ner för en trappa, lägga mig ute på trappen och sova och sedan kanske plugga lite? tveksamt.

puss och hej


-

Jag har ju sagt att eran "måne" är att man är offline i chatten, Elsa som nördar facebook vet!

Tjotahejti

Lill-lördag idag, så man behöver inte skämmas lika mkt för allt man har satt i sig (vill vi tro iaf).. Vi har hunnit med en hel del idag: Handlat på Ica och Bamboo Garden (kinamat) och sist men inte mins Mc Donalds (donkilonken). Sen har vi suttit still i min soffa konstant från klockan 17.00-00.00 *stolta*. Jag har oxå lekt lite med Annas hår, hehe vi får se resultatet imorn. Ögonfransfärgning och ansiktsmask har vi oxå underhållt oss med. En riktigt händelserik och aktiv dag, som alltid.



Juste, det var ju sista avsnittet av True Blood idag. Spännandespännandespännandespännande.


hahahaa senaste nytt!
Anna - oj, min arm är svullen.. Det känns som om jag har muskler, men det har jag inte! sen fortsätter hon peta på armen länge och säger sen: Coooooolt

En annan kul grej vi sa idag:
Vi kommer klyftigt på att man kan använda en gammal mascaraborste till ögonfransfärgen.

Anna- ojojoj va smarta vi är, vi har överträffat oss själva!
Åsa - Inte för att vi vet vad det betyder, men ändå.

PÖSSSPÖSSS från Åsa och Anna

P.S. Vet någon va det betyder när man har en måne breve sitt namn i facebookchatten? Vi förstår verkligen inte! D.S

-

you never were, and you never will be mine

Längtar

All tid jag har över används till att längta. Just nu är de två sakerna som är högst upp på önskelistan ett riktigt snyggt kök och jullov.
Just nu är min lägenhet inte fin. Vardagsrummet är fullt av Ikea-möbler, som jag nästan har byggt klart. Hela hallen är full av Ikea-kartonger, som jag lyckas snubbla på varje gång jag ska förbi. Dessutom är också garderoben blockerad av grejer, så alla kläder ligger i högar i sovrummet.. Men jag tycker ändå det är liiite mysigt med alla saker, är det väldigt fel? (a)



Hjälp vad jag vill ha jul! Jag saknar lussebullsbaket, allt glitter, alla ljus och framför allt stämningen. Myspys till max. Gud va roligt med nyår också. Alla fyrverkerier och glada människor. Längtarlängtarlängtar!!

xoxo Åsa


matlagningsproffs?

När jag gjorde middag idag och hällde ut ett ton bulgur över hela köket började tänka över min matlagning och kom fram till att jag kan inte stå vid en spis utan att bränna mig på nånting, jag svär MÅNGA gånger medans maten tillagas, jag tappar saker och tillslut så blir det ändå inte bra.
Meeeen det finns alltid nånting positivt och det är att Åsnitch är minst lika dålig som jag på att laga mat,
nu ska jag fortsätta med min mycket intressanta uppsats om personuppgiftslagen, kanonkul!

jag begravs av läxor

UUUUUUSSSCHHHHHH!!!!!!!!!!!!! Det är så äckligt mycket att göra i skolan som jag aldrig orkar göra klart-
Jag har två uppsatser, matteläxa så jag får G, nån idrottsgrej och en bok att läsa, sen är det säkert mer jag inte kommer på nu. Men nu ska jag börja med allt och försöka bli klar, ses om några år
pöss från elsa

hur kan man inte älska mornar..?

Klockan 8.00 vaknade jag efter fem timmars sömn. Kan ni tänka er ett bättre ljud att vakna till än hamrande? Jag antar att det är mattläggaren som börjat jobba.. Jag gjorde det bästa av situationen och tryckte en kudde över huvet för att dränka ljudet. Tyvärr funkade det inte så bra som jag hade tänkt. Efter en stund slutade han hamra och började använda en maskin som lät som en dammsugare mixat med ljudet som blir när man drar en gaffel över en porslinstalrik. Då förstod jag att han inte skulle låta mig sova mer.. Idag är det debatt på samhällskunskapen. Jag har en känsla av att mina debattkunskaper inte kommer att stärkas av att jag känner mig som om någon har slagit mig i huvet med en stor klubba och nu hänger sig i mina ögonlock för att jag ska blunda och somna.

Hahahah nu har han börjat sjunga också. Finare morron går inte att föreställa sig..

Puss&kram Åsa


-

Nu är jag tillbaka efter shoppnigrundan, det blev en kofta och ett par jeans-tights. När jag gick till kassan tänkte jag att det inte skulle kosta så mycket och sedan talade hon i kassan glatt om att det blev 500. Hej och hå, där försvann mina pengar!
nu ska jag ner till tvättstugan, puss från elsa

Måndag

Vaknade när klockan ringde med den hemskaste huvudvärk jag någonsin haft. Det var knappt att jag orkade gå till badrummet och ta en ipren.. Sen kunde jag inte göra annat än att ramla tillbaka i sängen och försöka somna om. Vaknade och somnade om varje timme fram tills klockan ett, då jag tyckte att det var dags att gå upp. Nu har jag ätit en stor och god frukost framför reprisen av Gossip Girl (även fast jag såg de igår, hehe). Mår lite bättre nu, men ajajaj mitt huvud. Väldigt otaggande att börja läsa om vad moderaterna tkr om sjukvård, men jag måste. Wish me luck!

Pösss från Åsa


halv halvdag

Vi fick sluta jättetidigt i skolan idag eftersom datorerna inte funkde och dom är ganska nödvändiga om vi ska ha medieproduktion, nu är jag hemma och tänkte plugga klart och sedan gå ut på stan och leta efter kläder och skor:)
see you later /elsa

söndag

Nu är jag hemma efter att ha varit på runmarö i helgen.
När åsnitch och jag skule betala i kassan på ica idag så var det en kille bakom oss som kanske var 6-7 år och han sa först till sin pappa: det här brukar mamma ta, och pekade på nånting i kassan, sedan frågade han: pappa ska vi köpa snus till mamma? omtänksam unge.
Det tyckte jag var jätteroligt iaf och hans pappa såg inte alltför glad ut när jag började skratta.
Nu tänkte jag laga lite middag ha det bra puss och hej 


kryptiskt meddelande igen ;)

jag kan bara vara snäll när ingen ser, eller så är jag snäll om jag får automat-tuggummi

varför då?

varför vara trevlig när man kan komma med en kommentar då och då som gör att man blir SÅ mycket gladare

Onsdagsmys

Anna och Åsa här! Vi har onsdagsmys för hela slanten. Efter skolan var blev det soppa (vår favoriträtt) och lite annat smått och gott. Följt av Sex and the city, med en paus för att skriva Annas engelskaläxa. Det blev en finfin saga om Prinsessan Teodora. Fast vi var inte riktigt duktiga nog att skriva klart den.. Klockan 22 såg vi såklart True Blood. Vi blev riktigt upprörda, för nästa vecka är det sista avsnittet! Nej, nu ska vi soooova. Upp med tuppen gäller imorn.



Vi slänger upp den bästa biten av True Blood, enjoy!


Pösspösss från Anna och Åsa


onsdag

Jag känner mig väldigt duktig med mitt pluggande, jag är nästan klar med att plugga inför seminaret imorn och jag har läst massa i boken som vi ska läsa i skolan. Det som inte går bra i skolan är den jävla matten, när jag har räknat en massa utan att rätta (varför ska jag göra det?) så kollar jag sedan tillbaka och ser att säkert halva kapitlet är fel och det är synd om jag hade tänkt att jag ska få G på det här provet... Aja jag får säkert G om jag orkar rätta alla tal jag gör.
Jaja nu orkar jag inte skriva mer här
puss från elsa

....

Ännu en genomtänkt rubrik...
Iallafall så är jag hemma hos mig, och PLUGGAR!
Hör och häpna jag har skrivit uppsats om personuppgiftslagen, läst i boken vi ska läsa i skolan och så har jag förberett mig lite inför seminariumet vi ska ha på torsdag. Mycket duktigt Elsa.
Resten utav kvällen kommer jag fortsätta med mina studier (eller kanske inte) och sedan kolla på desperate houswives med Åsnitch Kyckling
pösspöss från elsaaa


tjenna!

yo yo makafloooo
elsa och åsa in the house!
vi har såå jäääävla roligt, vi tvättar och lyssnar på musik! Det kan inte bli bättre, bara så att ni vet det!
Snart blire guacamole med nachos, hälsokost för hela slanten hos oss på matgiganten!
Här kommer en film på Åsa när hon dansar:




puss och hej från elsa och kyckling

monday

Så har skolan börjat igen, kul.. Började dagen med ett allt annat än underbart uppvaknande. Två kök-fixar-gubbar klampar in och börjar hamra och skrika till varandra. Jag försöker tända sänglampan, men såklart funkar den inte. Så jag släpar mig upp för att tända taklampan, men då snubblar jag över min väska och ramlar.. aj! Sen ville jag duscha, men det fick jag inte. För gubbarna behövde ha tillgång till vatten. När jag tillslut hade fått duscha och skulle klä på mig hade de ställt en stoor låda framför garderoben. Sist men inte minst slog jag i smalbenet på ett av skåpen jag skruvade ihop igår. Hela vardagsrummet är fullt av dem.. För att sammanfatta: den perfekta morgonen.
Skoldagen minns jag inte ens. Kommer bara ihåg känslan av att vilja att spanskan skulle ta slut.
Nu bär det av mot broder Elsa!

xoxo Åsa


söndag

Jag kände att det kanske var dags att uppdatera bloggen med lite nytt att läsa.
Jag har haft höstlov och har inte orkat blogga alls, men lovet har varit bra och nu ska jag plugga allt vad jag orkar. Mycket spännande läsning på denna blogg säger jag bara...
xoxo elsa


RSS 2.0